Top

De Uitweg

Hoe de drang om te vluchten meer dan levensgroot werd

De voorstelling "De Uitweg, Hoe de drang om te vluchten meer dan levensgroot werd" komt naar theater Villa Concordia te Utrecht in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019. Ieder dag is er een voorstelling gepland die ongeveer 90 minuten duurt.

Wacht niet langer en bestel zo snel mogelijk je kaarten via deze website.

Vooral ‘s nachts, wanneer de clichés van het gewone leven in een niet aflatende stroom op hem afkwamen, wist Constant het zeker: hij kon niet meer. 
Het was op nieuwjaarsdag dat hij zich voornam niet tot de volgende nieuwjaarsdag te wachten. Hij moest handelen. Nu!

Vanaf dat moment kwamen de vragen op hem af. Maar alle vragen wist hij een voor een te beantwoorden. Was hij voldoende Held, was hij opgewassen tegen de Onomkeerbaarheid en was hij bereid het Gemis wat zou ontstaan te accepteren?
Constant wist het zeker: dit was voor hem De Uitweg.

Over klein Heldendom, onzekerheden en liefde.

De Uitweg is een toneelstuk over een gewone man die beseft dat er iets moet gebeuren om te voorkomen dat zijn leven als een nachtkaars uitgaat. Zijn naam is toevallig gekozen, net zoals het feit dat hij een man is.
U als kijker beseft dat het net zo goed over u zou kunnen gaan.

Theatergroep Maarssen ’32 heeft met veel plezier dit stuk zelf geschreven en zich hierbij gebaseerd op een bestaand levensverhaal. Tijdens het maakproces wisselden momenten van stilte en momenten van vrolijkheid elkaar af, met daarbij als rode draad de momenten van herkenbaarheid.

Wij kijken er naar uit om u te zien tijdens onze voorstelling en garanderen u dat ook u een klein beetje Constant bent.

Wacht niet langer en bestel zo snel mogelijk je kaarten via deze website.